Dűne
Dráma, kaland, sci-fi

Dune
2020

Szereplők Javier Bardem, Jason Momoa, Josh Brolin, Timothee Chalamet, Stellan Skarsgård, Zendaya, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson
Rendező Denis Villeneuve
Premier 2021. szeptember 30.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 40 perc

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, az Arrakisra, hogy biztosítsa családja és népe jövőjét illetve túlélését.
Csakhogy a bolygón található mindennél értékesebb elemre, a "fűszerre", melyben az emberiség legnagyobb potenciáljának kiaknázása rejlik, gonosz hatalmak vetettek szemet. A fűszer emberfeletti intelligenciát, hosszabb életet és jövő rövidtávú előrelátását is lehetővé teszi a fogyasztója számára, utóbbi pedig hatalmas előnyt jelent a csillagközi utazás és egy esetleges háború során egyaránt.
A férfi élete legnagyobb kihívása előtt áll, a túlélésért való harcban pedig csak azok maradhatnak életében, akik képesek leküzdeni saját félelemeiket és átlépni önnön határaikon. A Frank Herbert azonos című 1965-ös kultikus, többszörös díjnyertes sci-fi regényén alapuló Dűne egy mitikus hős története, akinek a vállaira történelmi jelentőségű teher nehezedik...
A Warner Bros. 2020-ban elhozza év legjobban várt sci-fijét a zsáner egyik legnagyobb kortárs alakjának, az Oscar-díjra jelölt Denis Villeneuve rendezésében (Szárnyas fejvadász 2049, Érkezés) olyan világsztárokkal a főszerepekben, mint Javier Bardem, Josh Brolin, Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Timothee Chalamet és Stellan Skarsgård.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.