Downton Abbey
Downton Abbey
Dráma
Downton Abbey
  • (Downton Abbey)

  • Rendező: Michael Engler
  • Főszereplők: Maggie Smith, Matthew Goode, Imelda Staunton, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Jim Carter
  • Időtartam: 2 óra 3 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.09.12.

 

Röviden a filmről

Crawley-ék és szolgálóik életük legfontosabb pillanatára készülnek fel. Az angliai király és királynő látogatása felkorbácsolja a kedélyeket. Az eredeti sorozat készítője, Julian Fellowes rendezésében az eredeti színészek főszereplésével jön a Downton Abbey mozifilm.
V. György királyra és Mária királynőre pazar fogadtatás vár Downton Abbey-ben, a birtok teljes felügyeletét ellátó Mary élete legnagyobb kihívása előtt áll. Mary arra kéri a nyugdíjba vonult Carsont, hogy utoljára térjen vissza a házba, hogy felügyelje a ház történetének legjelentősebb eseményét, de nem minden megy a tervek szerint.
A király és a királynő egy olyan vendéget is magával hoz, aki a Crawley-k és a Downton jövője szempontjából is sorsdöntő jelentőséggel bír. Miközben Tom Branson egykori ír republikánus politikai nézetei kihívás elé kerülnek, Daisy lázadást szít a konyhában.
A nővérek igyekeznek mindent megtenni a látogatás sikere érdekében, de amikor a király Edith férjének, Bertie-nek egy visszautasíthatatlan ajánlattal áll elő, a konfliktus elkerülhetetlenné válik. Miután pedig Violet néhány meglepő titokra bukkan, Mary fontos döntések meghozatalára kényszerül, melyek nem csak az ő, de egész Downton sorsát meghatározzák.

 

Előzetes

Downton Abbey

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Csütörtök
szeptember 19.
Péntek
szeptember 20.
Szombat
szeptember 21.

Műsoron


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.