Az új mutánsok
Akció, horror, sci-fi

The New Mutants
2020

Szereplők Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Alice Braga, Charlie Heaton, Happy Anderson, Henry Gonzaga, Blu Hunt, Colbi Gannett
Rendező Josh Boone
Premier 2020. szeptember 3.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 39 perc

Öt fiatal mutáns, akiket akaratuk ellenére egy titkos létesítményben tartanak fogva megpróbál kiutat találni a fogságukból, miközben egyre jobban megismerik saját képességeiket. A mutánsoknak az áhított szabadság és a megváltás érdekében szembe kell nézniük bűneikkel és saját múltjukkal is.
Rahne Sinclair / Wolfsbane (Maisie Williams) egy skót mutáns, akinek össze kell egyeztetnie vallásos hitét a különleges képességeivel, melyek segítségével farkassá tud változni. Illyana Rasputin / Magik (Anya Taylor-Joy) Oroszországból származik, és a teleportációs lemezek segítségével hihetetlen távolságokat képes megtenni egy szemvillanás alatt. Testvére, Colossus az X-Men csapatának tagja. Sam Guthrie / Cannonball (Charlie Heaton) egy amerikai mutáns, aki képes legyőzni a gravitációt, eközben pedig teljesen sérthetetlen. Cecilia Reyes (Alice Braga) egy amerikai orvos, az ifjú mutánsok mentora, aki képes védelmet nyújtó biomezőt kialakítani maga körül. Danielle Moonstar / Mirage (Blu Hunt) a csapat amerikai őslakos tagja, aki különleges képességeit arra tudja felhasználni, hogy az emberek félelmeit és vágyait valóságosnak tűnő illúziókká formálja. A csapat utolsó tajga a brazíliai Roberto da Costa / Sunspot (Henry Gonzaga), akinek hatalma van a napenergia felett.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.